MELLEMMENNESKELIGT, GENERELT, IT

Vidunderlig lille hund sørger hjem i ca. 3 måneder

Flag 10-07-08 ~2 minutters læsning · 347 ord

En dag på stranden kom en lille skøn dame hund hen til os og hun har ikke veget fra vores siden, siden.

Der var ikke anden udvej en at min søn og jeg må tage hende med hjem til Denmark, vi kan jo ikke bare smide hende væk.

Vi fik lynhurtig fat i en dyrlæge som sagde - det er ikke noget problem hun skal bare vaccineres og have taget en blodprøve og efter 14 dage kan i rejse hjem – vi var så glade MEN, da vi kom ned for at få hende vaccineret var det hans partner. Han vaccinerede, chipsede og gav hende loppe og orme kur men ingen blodprøve.

Jeg spurgte 3 gange om den blodprøve, men nej det var ikke nødvendigt.

Det var så her jeg blev usikker og undersøgte det selv på nettet, og på Fødevarestyrelsens hjemmeside står at hun skal have tage blodprøve og hun først efter 3 måneder må indføres i landet.

Jeg har mailet og spurgt om hun kunne komme i karantæne i DK men nej de vil ikke have hende ind fordi hun kommer fra et ikke EU land, næ var hun græsk var det noget andet så skal man ikke vente.

Jeg blev temmelig gal på denne dyrlæge som ikke vidste bedre da han gerne vil have 600 euro for denne smule. Nu har han så endelig undersøgt det og måtte give mig ret.

Så nu er det vi appellere til om der skulle være nogle mennesker som bor her i Alanya som gider passe på vores guld klump til oktober?

Hun (LUCKY) er ikke så gammel måske 1 år, hun tager alt meget roligt og sover utroligt meget, er på ingen måde vild, og har været med i jeepen når vi køre rundt.

Hun er bange for høje lyde og vand.

Har været lidt alene hvor hun bare lagde sig til at sove dog med en af mine sko.

Er helt renlig har aldrig gjort noget indendørs.

Med venlig hilsen

Mikkel & Marianne

Telefon +90 54 55 43 45 16 og +45 20 58 01 70

Skribentmail: