MELLEMMENNESKELIGT, GENERELT, BÅDE, ENERGI, ISENKRAM, IT, KÆLEDYR, LEJLIGHEDER

Hjælp til hjemløse dyr

Billede Se flere billeder længere nede

Flag 08-01-11 ~3 minutters læsning · 456 ord

Jeg hedder Judith Lykke, jeg er 62 år og jeg er flyttet til Benalmádena i 2008 efter at have mistet min mand af hjertestop. Jeg stod pludselig i den situation, at jeg kunne gøre en livslang drøm til virkelighed. Jeg har altid været glad for sol og varme og endelig havde jeg mulighed for at forlade det kolde Danmark til fordel for den spanske Solkyst. Og jeg har bestemt ikke fortrudt min beslutning.

Jeg har altid holdt meget af at tegne og male i min fritid, har malet porcelæn i mange år og udstillet i adskillige kunstforeninger, både i Danmark og Frankrig. Da var flyttet herned gik min daglige tur langs de skønne strande og jeg fandt hurtigt ud af, at der lå en masse strandskaller og smukke sten, som jeg samlede sammen og slæbte med mig hjem. En dag fandt jeg på at tage en pen og begynde at tegne en lille dekoration inden i en skal, en blev til flere og flere blev til rigtig mange. Mine venner var begejstrede for dem, jeg brugte dem bl.a. som værtindegaver og de sagde til mig at jeg burde sælge dem.

Samtidig har jeg altid elsket dyr og haft mange hunde selv, og det gjorde mig så forfærdelig ondt at opleve hvordan hunde og katte hernede ofte bliver efterladt i naturen til en kummerlig tilværelse. Jeg begyndte at undersøge de forskellige internaters hjemmesider og læse om det arbejde der bliver gjort af frivillige for at redde de mange dyr. Og det gik op for mig, at de i den grad mangler penge til deres arbejde. Selv har jeg ikke mulighed for at tage nogle dyr til mig fordi jeg bor til leje i en lejlighed hvor der ikke må være dyr.

Så kom jeg på den idé at jeg ville tage kontakt med forskellige forretninger, for at høre om de ville have en lille kurv med dekorerede skaller stående og en indsamlingsdåse, så kunderne kunne donere penge og samtidig tage en eller flere dekorerede skaller med hjem som tak for deres donation. Nu efter bare 4½ måned er der kommet 450 Euro ind og det er med stor glæde at jeg kan aflevere dem til de spanske gadehunde som er meget taknemmelige.

Jeg har mange flere skaller og jeg samler og maler stadig fordi jeg kan lide det, og jeg vil opfordre flere erhvervsdrivende og foreninger til at kontakte mig for en aftale om at få en lille kurvfuld stående sammen med en samledåse.

Det er med stor glæde jeg nu afleverer de indsamlede penge, som falder på et meget tørt sted og jeg ser frem til at endnu flere vil støtte den gode sag.

Venlig hilsen Judith Lykke

E-mail JudithLykke@hotmail.com – Telefon 67 50 55 832

Skribentmail:
Billede Billede Billede Billede Billede Billede Billede