MELLEMMENNESKELIGT, FORENINGER, FERIEBOLIGER

Danclub versus DK-ALANYA Den danske forening for Alanya og omegn....

Flag 18-04-06 ~2 minutters læsning · 217 ord

Efter mødet på Mambo, hvor der var stor opbakning til åbning af en Dansk forening her i Alanya, har vi holdt en del møder sammen med det allerede opstartede Danclub.

Dog viste det sig, at hvis vi ville åbne en forening, måtte vi ikke bruge de lokaliteter som Danclub havde fundet i Oba.

Hvis vi ville bruge deres faciliteter, skulle det være under Danclubs præmisser, som bla. indebar at der ikke var nogen bestyrelse, kasserer mm.

Derfor er vi (der ønsker en forening) gået egne veje, og senere i dag vil der komme mere info omkring Dansk Forening i Tyrkiet både på www.daty.dk og her på udvandrerne.

Alle der har købt feriebolig i Tyrkiet må og skal have fuld tillid til en dansk forening hernede, og derfor er det også vores ansvar at sørge for at det hele foregår på lovlig vis.

Dette er ikke skrevet for at nedgøre nogen, men som ren information til alle om, at Danclub og DK-ALANYA Den danske forening for Alanya og omegn…. er to forskellige ting. Vores intentioner har hele tiden været at starte en forening, ikke en klub i privat regi!

Det er selvfølgelig så op til folk selv, at bestemme sig for hvad de mest har lyst til at være medlem af.

Solskinshilsner fra Alanya til alle

o)

Camilla

Skribentmail: