MELLEMMENNESKELIGT, FORENINGER, ADVOKATER

DANCLUB ALANYA indbyder til orienteringsmøde

Flag 13-04-06 ~3 minutters læsning · 446 ord

Udvandrerne.dk.

En kreds af danskere som er bosat i, eller har tilknytning til Alanya, har gennem længere tid arbejdet på at oprette en dansk klub med navnet DanClub Alanya.

Denne club, og det arbejde der er gået forud for oprettelsen, må ikke forveksles med det nyligt opståede forsøg på at oprette en dansk forening, hvis initiativtagere tidligere har skrevet her på udvandrerne.

DanClub Alanya er først og fremmest en hyggeklub – et sted hvor rammerne er vide, og som kan danne base for de aktiviteter som medlemmerne syntes der er behov for.

Rammerne omkring klubbens aktiviteter er på plads, idet vi disponerer over nogle dejlige lokaliteter i Oba. Lokaliteterne indeholder bl.a. et lokale hvor klubbens medlemmer kan mødes samt dejlige udendørs faciliteter, med bl.a. et stort swimmingpool.

Klubben startes selvfølgelig efter de forskrifter de Tyrkiske myndigheder har fastlagt, og med hjælp fra en advokat, således at vi ikke senere løber ind i problemer.

DanClub vil derfor gerne invitere alle interesserede til et informationsmøde i klubbens lokaler

SØNDAG DEN 16. April, KL. 20.00

Adressen er:

DanClub Alanya / Golden restaurant

Oba Gol Mevkii

Mesut Caddesi no. 41

Vi håber at rigtig mange interesserede vil møde op, og få en orientering om den nye klub, og de mange muligheder der er for at knytte kontakter til andre danskere der bor her, eller har anden tilknytning til Alanya.

Sådan finder du lokalerne:

Fra vest:

Kommer du fra vest ad omfartsvejen (35 m. vejen) kør da til det store kryds ved Metro. Kør lige over krydset, og drej til højre ad den første sidevej. Denne vej hedder Mesut Cad., og DanClub ligger ca. 50 meter nede ad vejen på højre side.

Kommer du fra vest ad strandvejen fra Alanya mod Oba, skal du til venstre ved MESUT HOTEL, som ligger ca. 100 meter før et gult skilt hvor på der står AFRA.

Vejen hedder Mesut Cad., og du følger denne vej ca. 500 meter til vores bygning, som ligger på et hjørne i venstre side af vejen, ved siden af Hotel BELLA VISTA.

Fra øst:

Kommer du fra øst ad omfartsvejen (35 m. vejen) kør da til det store kryds ved Metro. Drej rundt i krydset, kør tilbage ca. 75 m., og drej til højre ad den første sidevej. Denne vej hedder Mesut Cad., og DanClub ligger ca. 50 meter nede ad vejen på højre side.

Kommer du fra øst ad strandvejen fra Mahmutlar mod Oba, skal du passere det gule skilt hvor på der står AFRA. Ca. 100 m. Længere fremme skal du til højre ved MESUT HOTEL.

Yderligere oplysninger kan få ved at ringe til Tlf.: 0537 227 1418 eller 0538 553 5298.

På initiativgruppens vegne

Asger Bruun-Andersen

Skribentmail: