INVESTERING, GENERELT, MOMS, BUREAUKRATI, INDREJSEREGLER, INDREJSEREGLER

Svar til Dennis

Flag 31-07-12 ~Et minuts læsning · 186 ord

Jeg har i hvert fald ikke afleveret noget som helst, som jeg har fået underskrevet i Tyrkiet, og er aldrig blevet bedt om det.

Da jeg fik ændret mine skatteforhold skete det et stykke tid efter at jeg var flyttet, da jeg slet ikke var klar over at jeg var blevet begrænset skattepligtig (det er man også selv om begrænsningen går ud på at man slet ikke skal betale), men jeg klarede det altså ved mail. Da jeg havde haft en enmandsvirksomhed, skulle jeg have den afmeldt ved personligt fremmøde, og det gjorde jeg under et besøg i DK. Igen uden at skulle vise noget fra Tyrkiet, så vidt jeg husker.

De eneste danske myndigheder, som har interesseret sig for om jeg har opholdstilladelse i Tyrkiet er toldmyndigheden, når jeg har købt så meget ind under besøg at det kan svare sig at benytte sig af at få (en del af) momsen refunderet.

Og ja, du kan sagtens opgive din vens adresse, indtil du har din egen. HUSK at du også skal meddele adresseændring til Emniyet - det er gratis at få ændret adresse i opholdstilladelsen.

Skribentmail: