INVESTERING, KØB, SALG, IT

Is i maven/Børsen artikel den 3. oktober

Flag 04-10-05 ~3 minutters læsning · 442 ord

Kommentar fra John Nielsen, Tolerance Real Estate, Alanya

Ak ja - det er agurketid for aviserne i Danmark. JP, Børsen og nogle af Stifttiderne har kastet sig over den manglende lovgivning. Selv udenrigsministeriet har bekendtgjort en «gammel nyhed» og advaret.

Men har de undersøgt realiteterne - næ - nej….

Og der er godt nok meget «brødnid» og negativitet i Danmark.Hvornår har du eksempelvis sidst læst en positiv historie i en dansk avis….???? Eller i TV-avisen ???

Den eneste seriøse avis jeg foreløbig har hørt om - og som har undersøgt situationen lidt - er : Berlingeren. Jvf. den seneste artikel - som jeg dog ikke har læst men foreløbig kun har fået refereret af et familiemedlem - har Berlingeren haft talt med en fra det tyrkiske parlament, som oplyste, at loven forventes vedtaget i næste måned (artiklen blev skrevet ultimo september eller primo oktober!!) - men så vidt jeg ved, er det den første avis, som har gidet kontakte det tyrkiske parlament for at få bragt en seriøs artikel om tilstandene i Tyrkiet og omkring den manglende lovgivning.

Det er også det alle vi mæglere har forventet - som mon ikke, markedet igen er «normalt» på et eller andet tidspunkt her i oktober ??

Jeg selv er helt roligt - selvom jeg er totalt immigreret (med hustru og hund) og har realiseret alt i DK - i tiltro til boligmarkedet her i tyrkiet.

Og det ville jo være « at skyde sig selv i foden» for tyrkerne, hvis de lukker for udlændiges køb. Først åbne op - og så lukke - lige nu midt iEU-forhandlinger - men ikke mindst i relation til en af deres største indtægtskilder : Turisme……

Og boligkøberne er også med til at sørge for yderligere omsætning og beskæftigelse - i et land, hvor indkomsten ikke er for høj i forevejen.

Indtil videre har vort firma (Tolerance Real Estate) mærket minimalt til den manglende efterspørgsel. Måske lidt danskerne, som er påvirket af de danske medier - men der er fortsat pæn efterspørgsel blandt irer, nordmænd og svenskere. Og danskerne er der fortsat - dog ikke så mange som for blot få måneder siden.

Danskerne - vi handler med i øjeblikket - er de realistiske, visionære personer - som lever efter mottoet :

Hvo intet vover - intet vinder………………………..

Det er min opfattelse, at danskerne bare står og venter i kulissen - og når loven er vedtaget, kommer efterspørgslen og prisstigningerne igen og Tyrkiet vil igen være stedet, hvor man køber sin 2. eller 3. bolig…

Enten som en god investering - eller bare en rigtig god plads i solen.

Og sol er der jo nok af i Alanya !

Skribentmail: