INVESTERING, ØKONOMI, BILER, LEJLIGHEDER, MØBLER, VILLAER

Brådne kar alle steder

Flag 14-05-07 ~2 minutters læsning · 303 ord

Lige nu sidder jeg med en lejlighed i Tyrkiet, der skulle være færdig d. 315-07. Det bliver den på ingen måde, da der ikke er sket noget som helst i et halvt år. Var dernede i uge 42, 8 og skal derned i næste uge, men har fået mail/billeder fra byggeriet, som desværre viser samme nedslående situation. Har desuden bestil og betalt sommerferien, hvor jeg letsindigt havde inviteret mine naboer til sammen med os at bo i vores lejlighed. Bygherren har sandsynligvis ikke flere penge, men jeg regner med at få den egentlige årsag at vide i næste uge.

Nu kunne man så let komme til at forbande Tyrkiet langt væk. Det gør jeg ikke. Når jeg læser danske aviser eller ser TV er der dagligt danskere, der har lignende problemer i Danmark. Et ungt ægtepar har købt ny lejlighed af Peobs til ca. 3 mill. i København. Den er ubrugelig - byggesjusk med mere og det er meget længe siden, de skulle være flyttet ind.

Mindst 1 gang om måneden læser man om køkkenfirmaer, der ikke har leveret varen, lavet store fejl o.s.v.

Men danskere køber stadig lejligheder, huse, biler, køkkener m.m. i Danmark og egenlig tror jeg, der er flere danskere, der bliver snydt i Danmark end udlændinge i Tyrkiet - også forholdsmæsigt.

Desværre købte jeg for længe siden, da det ikke var normalt at man først gav penge til bygherre, når det var færdigt.Betalte kontant.

I dag havde jeg selvfølgelig sikret mig bedre.

Glæder mig stadig til at komme til Tyrkiet i næste uge og bærer kun nag til dem, der er skyld i, at jeg ikke kan gøre min lejlighed klar til sommeren (får leveret alle møbler og andet indbo i næste uge til en lejlighed uden døre). Og håber selfvølgelig at bygherre vil/kan sætte gang i byggeriet igen.

Skribentmail: