GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, EJENDOMSMÆGLERE, VILLAER

Svar til tag jer sammen Og generelt om huskøb i Tyrkiet

Flag 18-06-05 ~Et minuts læsning · 212 ord

Hej, du glade naive menneske. Det er dejligt hvis du lever i en verden, hvor ejendomsmæglere IKKE bekriger hinanden, hvor ligger den? Jeg er selv ved at købe hus i tyrkiet, og hvis du vælger en side, hvor du får diverse løfter pakket ind i søde ord, så vælg dog den, betal de 100.00kr ekstra, og lad være med at brække dig her.

Det ER en krig at købe hus i Tyrkiet, jeg ved det, min svigerfar er tyrker.

Vi tager direkte derned, og sparer pengene fra de dyre danske ejendomsmæglere. Derefter køber vi huset kontant, og skriver under/får kontrakten med det samme. Så undgår du, at huset er solgt til fire andre sider også. For ja, de snyder! Sådan er det.

Rejser i morgen, lørdag, for at se på huse i kystområdet imellem kusadasi og Marmaris. Vil ikke til Alanya, det er alt for dyrt og turistpræget synesvi. Men det er jo bare vores mening

-)

Vi har fundet store nye Villaer med 6 værelser ned til vandet for 350.000.Dkr. Så det er bestemt et godt tidspunkt at købe. Vi overvejer at købe to, og sælge det andet når vi bliver gamle, som en pensionsopsparing. Vi er hhv. 27 og 32 år nu.

Mange hilsner, og god weekend til jer alle