GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, LEDELSE, LEJLIGHEDER, UDSIGTSBOLIGER, VILLAER

Lufthavnen i Gazipasa- meget optimistiske lokale nyheder!

Flag 30-01-09 ~3 minutters læsning · 485 ord

indlæg hentet fra Facebook gruppen «gazipasa- Tyrkiets nye rejsemål»

Jeg har d.d. besøgt Gasipaşa og Cemburak Ôzgenc (CHP) der for nogen tid inviterede mig op på hans kontor på kommunen næste gang jeg var i byen, denne oplevelse vil jeg gerne dele med gruppen her.

Inden jeg mødtes med byens Borgmester havde jeg haft lejlighed til at snakke Tyrkisk politik med nogle borger i Gasipaşa, flertallet af disse borger er overbevist om byen måske vil kunne udvikle sig hurtigere hvis kommunens ledelse kommer under premierminister Erdoğan parti AKP, de samme borger er meget glade for deres Borgmester og ser samtidigt meget gerne Cemburak Ôzgenc (CHP) kan blive siddende som borgmester efter d.29 marts 2009, diskussionerne er livlige i byens butikker, på gadehjørner og cafeer så det bliver spændende at se hvad resultatet bliver - DETTE ER TYRKISK POLITIK !

Byen havde i dag besøg af højtstående personer fra Ankara så tiden var begrænset, trods det var der tid til at fortælle lidt om byen og hvordan man ser på fremtiden.

Det står ikke til diskussion at den nye lufthavn får en meget afgørende betydning for Gazipaşa og andre større projekter er på tegnebrættet for at udvikle byen til at blive TYRKIETS NYE REJSEMÅL.

Når man spørger ind til udstykning af parceller og hvordan man vil bebygge disse er der INGEN vaklen, man ser Gazipaşa som et område uden høje bebyggelse og mere end 5 etager er IKKE ønskeligt, der blev fremlagt tegninger som eksempler på fremtidens byggeri, med andre ord har jeg opfattet at Gazipaşa vil udvikle sig i retning af lave byggerier med villaer og maksimum 5 etager. ( som det blev udtrykt fra anden side INGEN gentagelse af Mahmutlar)

En anden klar målsætning er at gøre byen til en grøn by og have pæne områder med parker og bilfrie områder. Når man tager rundt i kommunen kan man sagtens fornemme den grønne politik trives her og mange steder ser man allerede nye veje og fortove er ved at blive anlagt.

Uddannelse og skoler står højt på ønskelisten uanset hvem der kommer til at sidde på tronen i fremtiden, byen bruger kort sagt tiden til at forberede sig fra at være en typisk landkommune til at blive TYRKIETS NYE REJSEMÅL.

Jeg besøgte også SEYIRTEPE restaurant som ligger eventyrligt smukt på toppen af bjerget med en fantastisk udsigt over byen, der er planer om ny forpagter i en Tyrker der vender tilbage fra Tyskland som antageligvis skal være den nye bestyrer deroppe, besøg denne restaurant næste gang du kommer på disse kanter og nyd udsigten.

Byen har vel stort set alt hvad der skal til for at udvikle sig til et spændende område i fremtiden, med en blanding af et Tyrkisk kultur og et ferieparadis som bliver TYRKIETS NYE REJSEMÅL.

Mange har allerede set de muligheder der byder sig i Gasipaşa og enten har investeret eller påtænker at gøre det endnu mens det er billigt.

Skribentmail: