BOLIG, JURA, REGLER

Bring venligst ikke mig ind i debatten, tak

Flag 15-12-05 ~2 minutters læsning · 327 ord

1) Om der et sted er løjet eller ej er jeg ikke dommer over. Men mit navn i sammenhæng med beskyldninger om løgn er aldeles upassende.

2) Man kan ikke tjekke folks identitet på nogen måde. Rent principielt kan, der jo gemme sig hvem som helst bag et hvilket som helst navn. Men det er jo KUN webmaster, der er herre over det så synspunkter omkring det bør vel retteligt KUN henvendes til ham.

3) De indlæg der blev fjernet var så langt ude så det var pinligt! Jeg har ikke kommenteret noget du efterfølgende har skrevet, da jeg synes din diskussionsform foregår på et ejendommeligt niveau. Jeg skriver kun nu da jeg er nævnt to gange. Du skriver JEG provokerede dig - det er så din fortolkning. Det var ikke mig - men dig - der sendte FEM mails (fra forskellige adresser) til mig og var ubegribeligt svinsk i sproget overfor mig. Sådan er jeg ikke og det er jeg glad for.

4) Man kan ikke selv flytte sine indlæg. Jeg bad i al mindelighed webmaster om at gøre det i sin tid.

5) Jeg skriver så lidt herinde efter mine opleverlser med dig - og jeg skriver under med navn.

6) Hvis du kender til udviklingen af sitet udvandrerne.dk (du skriver regler strammes per 1. januar) så synes jeg da det lyder spændende. Og du er da velkommen til at skrive mere om tankerne omkring udviklingen af sitet hvis du kender til det.

Slutteligt vil jeg - høfligt - bede om, at jeg ikke inddrages i nogen som helst sammenhæng med Villy og jeg vil bede dig, Villy, om at undlade at skrive om mig - det er jeg ikke interesseret i på nogen måde. Jeg vil ligeledes bede om, at du ikke kommenterer dette indlæg med kommentarer om min person således, at antallet af ubrugelige kommentarer minimeres.

På forhånd tak

Ellers venlige hilsner

Christian

Webmaster er naturligvis hjerteligt velkommen til at slette dette indlæg.

Skribentmail: