BOLIG, KØB, SALG, EJENDOMSMÆGLERE, LEJLIGHEDER, SERVICE

Svar fra Thomas Erringsø, Erringsø Bolig / Letsgototurkey

Flag 16-05-05 ~2 minutters læsning · 341 ord

Thomas Erringsø Skrev!

Svar fra Thomas Erringsø, Erringsø Bolig / Letsgototurkey

Villy Dongsted skriver, at priserne hos Erringsø Bolig i Alanya / Letsgototurkey er højere på lejligheder beliggende i komplekset Oba Saray III. Dongsted sammenligner med priser hos Alanya Homes.

Jeg gør hermed Dongsted opmærksom på, Alanya Homes viser de gamle priser. Sælger har hævet priserne, hvilket fremgår af vores hjemmeside, der opdateres dagligt. Her kan Dongsted desuden se, hvilke lejligheder der er solgte.

Det er mit indtryk, at Dongsted søger en dramatisk historie om en uærlig ejendomsmægler. Jeg garanterer for, at han ikke finder den historie i vores virksomhed.

Dongsted kritisere os for at opkræve 3 procent købersalær. Vi har bestemt ingen planer om at lave om på dette. Erringsø Bolig i Roskilde har altid leveret en første klasses indsats og vores service niveau er meget højt. Dette har vi taget med os til Alanya og tilbyder det bedste vi kan sammen med Letsgototurkey.

Vi har bl.a. etableret en serviceafdeling med 5 medarbejdere, således at vi f.eks. er i stand til at følge byggeriet af alle lejligheder, der er handlet gennem vores virksomhed. Derfor kan vi være sikre på, at lejligheden er klar til overtagelse, når køber ankommer på overtagelsesdagen.

Dongsted kan vælge at købe sin lejlighed hos en ejendomsmægler, der tilbyder discount og som sikkert ikke har sat sine fødder i lejligheden undervejs i byggeriet og inden datoen for overtagelsen.

Jeg finder det beklageligt, at webadministratoren ønsker at vise den slags ukloge indlæg. Webadministratoren burde inden visning af indlægget fremsende det til vores kommentarer.

Udvandrerne.dk bør fortælle sagligt om forholdene i f.eks. Tyrkiet. Ukloge indlæg som dette, kan skabe et forkert indtryk af forholdene.

Men mon ikke at læseren i dette konkrete tilfælde, kan trække lidt på smilebåndet.

NEJ jeg trækker ikke på smilebåndet tværtigmod syntes jeg du virker noget arrogant når du skriver: Dongsted kritisere os for at opkræve 3 procent købersalær. Vi har bestemt ingen planer om at lave om på dette.

Ja så kan jeg da kun opfordre folk til IKKE at handle med jer!

kurt