BOLIG, JURA, REGLER, ADVOKATER, BOLIGKØB, EJENDOMSMÆGLERE, VILLAER

Sikkerhed for boligkøb i Alanya

Flag 17-06-05 ~2 minutters læsning · 227 ord

Alanya er efter min mening ren klondyke med hensyn til boligkøb. Ved præsentation samt efterfølgende reservation af villa blev jeg præsenteret for købekontrakt på 2 sider, fra anerkendt dansk ejendomsmægler. Det var derfor med blandede følelser jeg tog hjem og præsenterede den for min advokat. Advokatens kommentar var da også kun, at den overhovedet ikke sikrer køber på afgørende punkter. men som han sagde, det er ganske normalt i Alanya.

Med andre ord sætter du som ca. 95% af andre boligkøbere din opsparede formue på spil ved at underskrive en kontrakt på bolig i en salgsrus ved dit besøg. Mit råd er kun at klappe hesten, ta´hjem og vis kontrakten til din advokat. Det er nu engang sværere at tjene en million end at eventuelt at formøble den.

Gennem en bekendt i Danmark fik jeg navnet på vel nok Alanyas eneste ejendomsmægler hvor kunden sættes i højsædet med hensyn til købersikkerhed. Resultatet blev da også ved samme besøg købet af en dejlig villa i Alanya, med «dansk» slutseddel.

Hvis du kræver sikkerhed i boligkøb i Alanya kan jeg kun anbefales at kontakte Troll-Home i Alanya. Her får du som vel nok som den eneste ejendomsmægler i Alanya Advokatsikkerhed i Danmark med i købet.

Jeg turde ikke risikere millionbeløb grundet mangelfulde købskontrakter - gør du?

Se evt på www.advodanboligudland.com eller www.troll-home.dk

De bedste hilsner og go´jagt.

Bjarne Brændgaard

Skribentmail: