BOLIG, PRAKTISK, MØBLER, HVIDEVARER

Møbler Antalya

Flag 25-07-05 ~Et minuts læsning · 192 ord

Vi har købt en sofasæt bestående af 2 sofaer og 2 stole samt et sofabord for 2000 TL (ca. 9000 d.kr) i et møbelhus i 3 el. 4 etager i Antalya. Møbelhusets navn er MOBILYA. Der er 2 priser på alle varer i møbelhuset og den billigste pris er kontantprisen.

Vi tog en taxi fra busstationen og var kun udstyret med navnet på møbelhuset og ingen adresse, hvilket var nok. Chaufføren ventede iøvrigt pænt på os, mens vi var i møbelhuset og kørte os bagefter videre rundt og kigge på hårde hvidevarer div. steder. Hvert sted ventede han og da han til sidst kørte os tilbage til busstationen var prisen ca. 100 d.kr.

Iøvrigt er der en gade, hvor der ligger en helt række af møbelbutikker lige efter hinanden. Det er gaden fra centrum og til lufthavnen (så vi selv først på vej til lufthavnen). Gaden hedder Aspendos Bulvari og kan nemt findes på et kort over Antalya.

Her vil vi selv ned i næste uge og lede efter de sidste møbler vi stadig mangler (bl.a. et spisebord), så det kan være jeg ved mere om disse butikker om et par uger.