BOLIG, JURA, REGLER, GRUNDE, JORD

Til Jan Larsen (webmaster)

Flag BRUGEN AF WEBSTEDET 27-02-09 ~2 minutters læsning · 299 ord

Tak for din respons på mit indlæg.

Jeg forstår dog ikke hvorfor det skulle være nødvendigt at slette mit citat fra Berlingske Tidende. Jeg mener at mit citat i den grad overholder god citatskik,- jf. kulturministeriets vedlejdning om ”god citat skik”: http://www.kum.dk/sw37771.asp

Hvorvidt du har en anden grund til at citatet skulle slettes, skal jeg lade være usagt…

Jeg skal ikke gøre mig til dommer over hvad man må og ikke må på nettet, da jeg udmærket er klar over at vi befinder os i en gråzone.

Formålet med citatet var udelukkende at gøre opmærksom på problemstillingen ved anonyme indlæg, og var blot ment som en pæn hentydning til at du Jan Larsen, måske skulle overveje retningslinjerne ved anonyme indlæg, og herunder måske overveje at indføre procedurer for at anonyme indlæg gennemgår en validering inden publicering (på nøjagtig samme vis som i de trykte medier).

Som det er lige nu, kan alle og enhver anonymt ligge ”information” ud til mere skade end gavn. Jeg er naturligvis af den opfattelse, at det stadig skal være tilladt at optræde anonymt, men i så fald bør du som ”ansvarshavende redaktør” udvise en vis form for ansvarbevisthed og i det mindste sørge for validering af informationerne fra anonyme skribenter inden de publiceres, fremfor blot at «rydde op» når skaderne er sket…

Hvis din intention med dette site er, at det skal være et seriøst ”værested” for os som har interesser i udlandet, bør du efter min opfattelse tage denne kritik til efterretning. I modsat fald er min påstand, at seriøse annonceudbydere vil fravælge dette sted, og interessen for sitet for os almindelige brugere vil over tid falde, eftersom tilliden til de informationer man kan få her, efterhånden kan ligge på et lille sted.

Håber vi kan få en ordentlig debat på dette område.

Skribentmail: