BOLIG, KØB, SALG

Hvilken dansk mægler...

Billede

Flag 12-11-06 ~2 minutters læsning · 267 ord

For mig lyder det helt skørt, at ville vælge udfra hvilken mægler der har været længst aktiv i Alanya, man undgår naturligvis at handle med en måske ”døgnflue” og mindre erfaren mægler.

Lige nu bliver der stort set ikke solgt boliger i Tyrkiet. Der blev i 2004 og 2005 igangsat en masse byggeri udfra den store efterspørgsel, der var på det tidspunkt og som endnu ikke er solgt. Jeg har hørt om 30% nedslag og endda højere. Så med mindre at i har et bestemt område eller lign. hvor i vil bo, så gør jeg selv den tjeneste og køb til ”2003” priser. Spørg forskellige mægler om de har boliger, som SKAL sælges nu og derfor et en fordelagtig pris og samtidig en vis garanti for at projekt bliver færdig gjort.

Personligt tror jeg på Tyrkiet på langsigt som investering, men på den korte bane er jeg overbevist om at priserne vil falde pga. udbud og efterspørgsel. Udbudet kan i jo checke ved at køre rundt og se hvor meget byggeri, der er i gang og boliger der står til salg. Efterspørgsel den har man en indikation af ved f.eks. at se her på udvandrerne, hvor mange der har spørger efter en mægler i forhold til for en eller to år siden. Jeg vil tror at det er en brøkdel af det i dag.

De af os der har købt bolig tidligere og bare så priserne stige i 2004 og 2005, må nok også erkende at priserne er skruet tilbage.

Ellers en rigtig god tur til Tyrkiet.

Palle Rasmussen

PS: der er også andre steder end Alanya.

Skribentmail: