BOLIG, GENERELT, GOLF

Dansk fagbog for boliger til leje Belek

Flag 01-05-06 ~2 minutters læsning · 242 ord

Jeg funderer på, om der er basis for en kollektiv dansk markedsførings indsats, for dem som ønsker at udleje deres boliger i Belek og den umiddelbare omegn. Jeg tror at vi kan få succes, ved at fokusere en del på golf interessere og deres familier/venner, og ved at holde os til Belek/Kadriye, plus en ca. 5 km radius.

Udfordringen ved at have sin egen individuelle hjemmeside er at få den så langt op på søgemaskinerne at den bliver set, alternativt at købe bannerannoncer. Begge dele koster en del penge hvis det skal have noget formål.

Ved at lave en kollektiv markedsførings hjemmeside og bidrage et mindre fast beløb hver i sær, så kan vi købe fælles bannerannoncer på eksempelvis Google, Udvandrerne etc.

Hjemmesiden vil fungere som en slags fagbog over boliger til leje i Belek, og alle vil have lige meget plads til sin annonce. Den enkeltes annonce kan naturligvis linke til pågældendes individuelle hjemmeside.

Det praktiske omkring selve udlejningen håndterer man hver i sær.

Naturligvis er vi indbyrdes konkurrenter, men man kunne vælge at se på det som at det bedre at være 20% af en 100% succes, end at være 100% af en 100% fiasko.

Jeg vil gerne tilbyde at stå for det praktiske og at lave den kollektive hjemmeside, samt i et vist omfang hjælpe andre med deres individuelle. Har allerede købt domainet www.golfsunfun.dk til dette formål.

Jeg ser frem til at kommentarer til dette forslag, samt eventuelle forhåndstilmeldninger.

Skribentmail: