PENSION, OPSPARING, SKATTER, AFGIFTER

Forklaring på Lundsgaards skriv

Flag 05-01-15 ~Et minuts læsning · 208 ord

Jeg havde i meget lang tid kontakt med omtalte person, og han bad mig om at redigere og renskrive det du nu har foretaget.

Al ære og respekt for tiltaget, men jeg begyndte at tvivle på personens ærlighed og redelighed da han ikke ville oplyse mig om det med CPR nummer. Det er mig en stadig gåde hvordan han bærer sig ad med at oppebære pension når han ikke er tilmeldt det danske system.

Ydermere blev jeg temmelig rystet da jeg opdagede han havde adresse i Spanien, men skrev sig som fastboende i Thailand. og til sidst fik jeg en en mail afsendt fra en adresse i Nordjylland. Så sagde jeg stop og blev derefter truet med alverdens ulykker!!!!!

Jeg mener at hvis man påtager sig en sådan opgave så man først og fremmest feje under eget bord, ellers vil alle instanser jo betragte det anmeldte som almindelig brok.

Men man kan jo håbe at dit navn vil åbne vejen for en retssag. Bliver vi informeret om sagens videre forløb gennem dig, eller vil omtalte sinke sagen yderligere. Indtil nu har jeg erfaret at det er mere end 3 år siden omtalte startede sagen, med bl.a. skriv her og på andre fora.

Hilsen og pøj, pøj fra Somrak

Skribentmail: