GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, KORRUPTION

Ja, jeg er et skvat, og mit hjerte græder stadig for Phuket

Flag 04-04-09 ~2 minutters læsning · 286 ord

Du har ret….jeg er et skvat, at jeg ikke kan holde trængslen, larmen, forureningen og traffikkaosen på Phuket ud i mere end 2 dage!Lige så lidt som jeg ikke kan holde grådigheden, kriminaliteten, korruptionen, myrderierne, volden og uvenligheden ud!

Men sådan er vi jo forskellige, og det er vel også heldigvis derfor at der stadig kommer turister og fastboende til Phuket, som tidligere blev kaldt Andamans Perle…..

Men hvem er egentligt mest skvattet, dig eller mig? DU LEVER af de «liderlige hvide abekatte» som kommer til Phuket for at få fisse og så lige en dykkertur, ikke? Er det ikke skvattet? Et skvat som dig, der kalder andre et skvat, er selv et endnu større skvat, som jo godt kan se at Phuket er på vej til at blive meget værre end Sin City Pattaya, men alligevel brokker du dig ikke, men accepterer det og lukker øjnene. Netop det at lukke øjnene, er ÅRSAGEN til hele miseren omkring Phuket! Selv Phukets guvernør har skrevet et indlæg, hvor han faktisk giver mig ret!! HAN er måske OGSÅ et skvat i dine øjne, fordi han kan se kendsgerningerne i øjnene??? Han siger bl.a. STOP FOR BYGGERI. PHUKET ER SOM ET OVERFYLDT GLAS MED VAND.PHUKET VIL MANGLE VAND OM 20 ELLER 30 ÅR! FOLK ER EGOISTISKE OG GRÅDIGE PÅ PHUKET.ALLE TÆNKER PÅ PENGE. Blot for at nævne nogle af de ting hvor han er enig med mig!!

Jeg er dog ikke så skvattet at jeg ikke kan finde ud af at forlade stedet når jeg har fået nok, og starte op et andet sted!!

Ej heller så skvattet at jeg ikke kan sige min ærlige mening.

Så ja, jeg er et skvat, og jeg er stolt af det :-)

Skribentmail:

Mere info: http://sichon.info/forum/index.php?topic=11.0