POLITI, KRIMINALITET, KØB, SALG, EJENDOMME

Svar til Flemming Møller & Sun Residence

Flag 23-05-07 ~2 minutters læsning · 375 ord

Til at starte med må jeg citere Flemming Møller:

«Det er en fattig mand, som må sværte andre til, fordi man selv hænger med en vis legemsdel i vandskorpen…»

Så vidt jeg husker Flemming Møller, så har du startet denne kampagne mod min person og Eastcoast Estates…

Flemming Møller bryder sig ikke om at man indrager andre virksomheder eller personer, men det er ret svært eftersom det er det hele hans påstand handler om!.

At kalde mig for en bedrager kan jeg kun se som et udtryk for Flemming Møllers frustration over den situation har har bragt sig i.

Hvem der laver ballade her er vist ret tydeligt!…

Hvor er denne såkaldte politi anmeldelse indgivet Flemming Møller??, du er klar over at det er strafbart at indgive falsk anmeldelse ikke?.

Den dokumentation du nævner som grundlag for en anmeldelse eksisterer jo ikke, der er ingen kontrakt mellem dig og Eastcoast Estates (du har istedet kontrakt med Euroland Properties), og da Eastcoast Estates ikke er en del af Euroland Properties, så kan Estcoast Estates heller ikke betale på vegne af dem. Det troede jeg efterhånden var helt klart for dig, men nu er det skåret ud i pap og bøjet i neon!.

Eastcoast Estates har tidligere haft en samarbejdsaftale med Euroland Properties, men den blev stoppet da Euroland Properties skyldte Eastcoast Estates 43.000 EURO i kommissioner og udlæg som de ikke kunne betale, og som vi nu er på vej i retten med!. Og ja!, det kan dokumenteres!.

Hvis du Flemming Møller mener du har penge tilgode hos Euroland, så må du selv indkræve dem. Du får dem ikke af Eastcoast Estates!.

Flemming Møllers kommentar om min moral er vist ret malplaceret her….

Her til sidst vil jeg også lige tilføje at det er ret grinagtigt for både mig, og Eastcoast Estates medarbejdere, når Flemming Møller sender en email til Eastcoast Estates med beskeden om at «have pengene klar, for vi får snart besøg…». Du kommer bare Flemming Møller, der er et par stykker hernede der godt vil «snakke» lidt med dig!.

Jeg har herunder inkluderet et link til din hjemmeside Flemming Møller, så kan folk der er interesseret i ejendom i Spanien, Tyrkiet eller Bulgarien bedre finde dig. Det kan være det hjælper… hvem ved?…

Skribentmail: