GENERELLE, FORHOLD, KØB, SALG, EJENDOMME

Inhabil mening?

Flag 20-01-07 ~2 minutters læsning · 251 ord

Denne kommentar er et svar på Hr. Flemming Møllers mening om Euroland Properties:

Hr. Flemming Møller, jeg blev for kort tid siden ringet op af vores åbenbart fælles bekendte, som fortalte mig om dit svar på min advarsel mod Euroland Properties. Han fortalte mig også at du har et mindre beløb tilgode hos ham som han ikke kan betale pga Euroland Properties manglende betaling til ham.

Jeg kan også forstå på ham at du nu arbejder som agent for Euroland Properties i Danmark, og at du derfor selvklart bliver nødt til at forsvare din nuværende og fremtidige indtjening. Du er dog i mine øjne inhabil i denne sammenhæng, så det syntes jeg da at andre brugere af Udvandrene lige skal have med også når de læser din «mening». Du er Hr. Flemming Møller med virsomheds adresse (firmanavn og hjemmeside bevist udeladt) i Skjern ikke?.

Hvis det er tilfældet, så forstår jeg ikke din kommentar om mine manglende kontakt oplysninger, idet du selv bruger en anonym email adresse som kontakt oplysning. Er det bedre end din normale firma-email syntes du?.

Mit «almindelige» navn er åbenbart også et problem for Hr. Flemming Møller, som prøver at bruge det som grundlag for at så tvivl om både min kommentars oprigtighed samt min person. Redaktionen på Udvandrene HAR mine kontakt oplysninger!.

Jeg vil slutte dette svar med råde evt. købere af ejendom i udlandet til at se sig rigtigt godt for inden de køber, uden dog at ville anbefale noget firma frem for andre.

Christian

Skribentmail: