GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, FLYTNING, LØN, ARBEJDSFORHOLD, MARGINALSKAT

Ikke alt er skidt ang. opsigelse af dobbelbeskatnings aftalen

Flag 01-09-10 ~2 minutters læsning · 294 ord

tag 6 mdr. til Frankrig og vær skattefri af din løn

Udnyt Skats kæmpeflop – tag 6 mdr. til Frankrig og vær skattefri af din løn!

Opsigelsen af den dansk – franske dobbeltbeskatningsoverenskomst (DBO) har ramt mange menneskers økonomi negativt, idet man nu skal betale dansk skat af sine pensionsudbetalinger ved flytning til Frankrig. Dette har ikke påvirket de vise folkevalgte, og mange personer må nu vente på at EU-kommisionen får banket ind i hovedet på Skat, at opsigelse af en DBO med en anden EU-medlemsstat, er en ulovlig handling, idet Danmark herved har overtrådt EU-traktaten. Da det er nogle tykke pander der skal bankes på, må vi forvente, at der går nogle år før de trænger igennem. Ikke ligefrem imponerende og tillidsvækkende, at Skat der skal sikre, at vi andre overholder gældende regler, ikke selv kan finde ud af det.

Når Skat laver uigennemtænkte og forhastede handlinger, opstår der imidlertid ofte andre og nye muligheder man så kan benytte. Dette gælder også ved opsigelsen af DBO’en med Frankrig.

Skulle du være træt af den høje danske marginalskat af din løn på ca. 56,5 %, har vi nu udviklet et fuldt koncept, med 6 måneders skattefri løn ved arbejde i Frankrig.

Er du en af de mange personer, der i dag kan udføre dit arbejde uden at skulle opholde dig på en bestemt lokalitet, har du mulighed for 6 måneders skattefrihed af lønnen fra dansk arbejdsgiver ved at udføre arbejdet i Frankrig. Du kan beholde din bolig i Danmark, men du skal udføre alt dit arbejde i Frankrig. Der er også flere andre muligheder, f. eks 6 måneder i Frankrig (måske vinterhalvåret) skattefrit og så 6 måneder almindelig dansk skat (måske sommerhalvåret). Den turnus kan køre så længe reglerne er som de er nu.

Skribentmail: