GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, BÅDE, MOMS

Valg - hvem skal vi vælge?

Flag 06-06-15 ~4 minutters læsning · 783 ord

Valg = Demokrati?

.

Først når alle forstår, hvad det egentlig drejer sig om, er der en lille chance for at ændre systemet. Det hele drejer sig kun om magt og penge, og dem som styrer pengene styrer verden:

Finanskriser kommer, fordi der altid kun bliver produceret nye “luftpenge” (= ca. 95% computernuller) til kreditter (lån), men ingen til renter, som så kun kan betales med nye lån. Selvfølgelig kan dygtige og sparsommelige mennesker måske betale deres renter uden en ny kredit paa “friværdien” i et hus f.eks., men disse penge mangler altså alligevel bagefter i den samlede pengemængde, og det betyder så, at enten staten eller andre private skatteydere bliver nød til at overtage de kreditter, som dygtige medborgere selv har kunnet betale. Når så højfinanzen BIZ i Basel befaler, at der skal lukkes for det varme vand (kreditterne), går private folk, firmaer og stater automatisk konkurs for at højfinanzen kan bytte deres hjemmelavede værdiløse papiersedler og computernuller med rigtige værdier som immobilier, firmaer og infrastruktur, guld, råstoffer osv. Når det drejer sig om private folk og firmaer kalder man det “konkurs”. Når det drejer sig om stater som f.eks. nu i Grækenland, kalder man det “privatisering”.

Det eneste som er nationalt ved den danske “National”- bank, er at danske skatteydere må betale for drift og lønninger af instutitionen, som styres af BIZ i Basel, som har status af et helt selvständigt område i Schweiz paa samme måde, som også Vatikanet har og “City of London”.

Hvis staten Danmark ville trykke danske pengesedler SELV, i stedet for at overlade det til en PRIVAT såkaldt “dansk” “National”-bank, som styres af en PRIVAT højfinanzbank BIZ i Basel, så skulle vi hverken betale afgifter, renter, skat eller moms. Pengene ville tilmed få en stigning af købekraften på ca. 50%, fordi alting i dag kun er så dyrt på grund af renterne, og derfor ville ingen fornuftige mennesker sørge over den tid, hvor man fik renter af sparepengene i banken. Den samme idé havde både Kennedy, som satte NATIONALE “US-Notes” i omløb og Lincoln med hans “GREENBACKS”, som var grønne paa bagsiden.

http://lupocattivoblog.wordpress.com/2010/03/25/die-privatisierung-des-weltgeldsystems/

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f8RaTRq6hQk

https://hammersmeden.wordpress.com/boganmeldelser/gode-penge-om-pengesystemets-fejl/

Selvfølgelig har vi alle lige megen ret til at være på jorden, og der er masser af plads: hvis alle godt 7 milliarder mennesker - alle - fra spædbørn til gamle mennesker - altså enhver af dem ville have et grundstykke på 1000 m2, så ville de sågar stadigvæk have plads nok kun i Europa!

15.02.2015 - Efter attentatet i København har politiet skudt den formodede terrorist. Det minder om «Charlie Hebdo» i Paris.

http://www.welt.de/politik/ausland/article137469460/Polizei-erschiesst-Attentaeter-von-Kopenhagen.html

Det er altid meget praktisk, når man faktisk aldrig kan spørge de «formodede terrorister» om noget som helst!

15.02.2015 - Efter attentatet i Danmark (og Paris - anm. T.R.): Netanjahu opfordrer alle jøder i Europa til at bosætte sig i Israel.

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/02/15/nach-daenemark-netanjahu-fordert-europaeische-juden-zu-auswanderung-auf/

11.01.2015 - Det hører til israelsk statsræson, at alle jøder i hele verden skal føres tilbage til Israel.

http://www.syddeutsche.de/politik/appell-von-netanjahu-lieber-die-unsicherheit-in-nahost-1.2299273

«Statsræson» FORDI:

«Den 3. verdenskrig skal styres sådan, at Islam og den politiske zionismus (Israel) udrydder sig selv GENSIDIGT»

«Den 2. verdenskrig skal styres sådan, at nazismen bliver elimineret, for at der kan opstå en souveræn stat Israel i Palæstina»

Albert Pike, 1809 - 1891

http://www.endzeitbotschaft.de/2011/02/was-sagte-albert-pike.html

https://www.youtube.com/watch?v=hTaKpfqtyzA#t=255

http://matolosani.files.wordpress.com/2010/08/albert-pikes-wk-vorhersage.pdf

http://www.luebeck-kunterbunt.de/TOP100/Pike.htm

http://www.threeworldwars.com/overview.htm

Denne ene sætning:

afslører uden at nævne ordet «holocaust» hvordan alle jøder skulle skræmmes til at bosætte sig i Israel, for senere at kunne føre krig imod islam, hvor formålet er, at alle zionister og fanatiske islamister (Kalifatet ISIS) skal dræbe hinanden, hvad kun er en lille del af pengemafiaens plan om at reducere jordens befolkning til 500 millioner i en 3. verdenskrig, men dem der er i vejen for pengemafiaens planer om en ny «globaliseret» verden, som regeres af den eneste tilbageblivende militærmagt: De Forenede Nationer (FN), er i første omgang USA og herefter Israel. Begge lande regeres af pengemafiaens egen opfindelse: zionister, som tror på et jødisk himmelrige her på jorden. Det er vigtigt, at alle implicerede ved, hvad det drejer sig om:

12.08.2005 - Syv faser til KALIFATET - I den fjerde fase mellem 2010 og 2013, skal de forhadte arabiske regeringer styrtes. I den femte fase mellem 2013 og 2016 skal det lykkedes at udråbe en islamsk stat - et KALIFAT. Den sjete fase, som begynder 2016 skal indlede den totale konfrontation og efter en total sejr kommer den «nye verdensorden».

http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,369328,00.html

Fremtiden er imidlertid ALTID variabel. Det kommer kun an på os selv, om vi GØR noget, så vi måske kan undgå den 3. verdenskrig. Derfor:

1: Send først rundskrivelser til alle, som De kender om dette her.

2: Led også efter mailadresser i internettet.

3: Prøv evt. at «google» efter «freeware» og «mailfinder»!

Med venlig hilsen,

Tommy Rasmussen

tommyrasmussen@arcor.de

Skribentmail: