SOCIAL, SUNDHED, ØKONOMI, TANDLÆGER, TILSKUD

Hetz eller ej ???

Flag 26-02-17 ~2 minutters læsning · 423 ord

Hetz er ikke nødvendigt…Og jeg har ikke tænkte mig at grave mere i en sage jeg ikke kender…Men noget kan gå galt og det er det med mig!Jeg prøver at være kort… For godt 10 år siden, fik jeg et tilbud på ca 7075 000,kr for fire implantat. Efter mange dage ophold, 3 rejser,

fik jeg mine implantat og proteser osv… Efter det første døgn blev mine smerter støre og støre men fik at vide at det kunne forekomme…?

Vi ventede 3 dage for at komme hjem men blev sendt af sted uden videre og uden en ny røntgen. Det blev være og være med smert og min egen tandlæg ment at der var en betændelse. Fik pennicilin. Efter ca 14 dage og i løbe af en uge tabt jeg 3 implantat og endeligt fik fred !!! Mine proteser kunne hold « et antal år «da jeg havde 89 tænder af min egen. Jeg blev bede om at komme til klinikken (på deres regning) for at konstater - hvad ? Fik at vide af Attila at det var nok fordi jeg røg !?!? Det holt 10 år ca og i november 2016 var jeg tilbage for at erkende at min sidste 8 tænder var ikke til at rede. De røg! Nyt tilbud på ca 80 000 kr. med 8 implantater… Ikke nogen tilbud om at trække 3 implantater fra regning. OK, det er gået 10 år men de røg efter 3 uge… Og, hvad betyder på dansk når man snakker om implantater at i brochure står det «Livstid garanti» ???

Undskyldning er : «Det kan også i sjældne tilfælde ske, at implantater ikke heler med kæbebenet. Implantater forbliver løst og må sættes op igen» Det var vist nok ikke tilfælde! Hygiejne? Det er et ikke accepterende ord i deres terminologi! Og det kan være lige meget, hvad der sket men en livstids garanti er for hele livet ellers må man lade være med at profiller sig på den konto !

Dårlig reklame for Kreativ Dental for 3 sølle implantat…

Ps: Fik et tilbud fra min lokal implantat center på: 2 implantater til 11000 kr + implantat operation til 4000 kr. + Røntgen og bedøvelse til 1040 kr. + opbygning i for. med implantat til 4000 kr. Total: 20440 kr, minus tilskud fra dk (gruppe 1) til 7625 kr + en rabat fra tandlæg på 815 kr. Slut resultat: 12000 kr

Kort sagt, det kan gå galt !!!

PPS: Min kone fik lavet en klikprotese og kroner (35000 kr) som holdt fint.

Mvh. Paul

Skribentmail: