REJSE, TRANSPORT, GENERELT, FLY

Vedr. Tyrkiet Ekspertens betingelser/one way billetter

Flag 13-12-06 ~Et minuts læsning · 212 ord

Det ærgrer mig at se et indlæg som dette på denne ellers udmærkede debathjemmeside.

Kirsten Petersen har købt one way flybilletter, hvor særlige betingelser er gældende. Disse har hun godkendt ved bestilling, og den første linje i disse betingelser lyder:

«ÆNDRINGER: Billetter af denne type kan ikke ændres eller refunderes.»

Der er en grund til, at Scanway/Tyrkiet Eksperten kan tilbyde vores gæster one way flybilletter til særdeles attraktive priser langt under prislisteprisen.

Det er ikke anderledes end at købe de billigste billetter hos så mange andre rejsebureauer, flyselskaber, hos DSB eller hvad ved jeg. Så længe man bliver oplyst om betingelserne ved indgåelse af købsaftalen og overvejer, om man kan acceptere vilkårene eller ej, så kan man jo vælge at takke nej og købe dyrere billetter med gunstigere betingelser for ændringer/udskydelser el.l. Scanway/Tyrkiet Eksperten tilbyder ligeledes billetter med bedre muligheder for ændringer - disse kan blot ikke erhverves til den meget lave pris, som Kirsten Petersen har bestilt til.

At Kirsten Petersen kan smide et par billetter i skraldespanden er rigtig ærgerligt. Det samme problem står jeg med, hvis jeg vil rejse senere hjem fra juleferie i Jylland - jeg har nemlig bestilt billetter hos DSB, som jeg ved bestilling er oplyst om ikke kan ændres.

Med venlig hilsen

Scanway/Tyrkiet Ekspertens kundeservice

Skribentmail: