REJSE, TRANSPORT, JURA, REGLER

Anatolien Rejser / Kunfly.dk / Cafe Dali

Flag 16-12-08 ~Et minuts læsning · 210 ord

Til alle jer som følger med, og måske desværre også har handlet med Anatolien rejser / Kunfly.dk uden at komme på ferie.

Min familie og jeg skulle også til Tyrkiet med Hikmet’s selskab, og vi er derfor, som mange andre blevet snydt for vores rejse og har dermed penge tilgode hos Hikmet Cengiz. Jeg har flere gange fået ham i tale, uden dog at få noget andet end løgnehistorier ud af det. Endvidere følger jeg forløbet her på siden, på TV2 og DR. Af og til kigger jeg på www.cvr.dk for at se om der er noget nyt, om han evt. har lukket sit selskab og måske stukket af med vores penge.

Her til morgen ser jeg, som andre,at Anatoliens hjemmeside ikke fungerer og kigger nysgerrigt på cvr.dk for måske at finde noget nyt. ( klik på «personsøgning» og skriv Hikmet Cengiz)

Til min store forargelse ser jeg at han han igår har registreret to nye selskaber….. Cafe Dali 2008 Aps og Cafe Dali 2008 Holding Aps….

Hvor mon han har fået penge fra til at købe en Cafe….????

Butikken har en hjemmeside www.cafe-dali.dk ,måske skulle man køre ind og få et gratis måltid……jeg mener, at jeg allerede har betalt…….!! Skriv evt en bedømmelse af den nye ejer her…..

http://www.bedoemmelse.dk/emner/cafe-dali.html

Skribentmail: