MELLEMMENNESKELIGT, GENERELT, LEJLIGHEDER, TØJ

Krigen i Alanya

Flag 23-07-13 ~Et minuts læsning · 199 ord

Startede med en røffel at danskerne skulle klæde sig værdigt, dvs. badetøj hører hjemme på stranden og IKKE i bygaderne.

Hvor man klæder sig på med tøj fra top til tå. Siden er der kommet Alt inclusive til. Køb en rejse med alt inclusive dvs. værelse med seng, wc og bad, samt fuld forplejning incl. alle de drikkevarer du orker hele dagen, indenfor området.

Selv foretrækker jeg at tage mad fra en buffet, dels er jeg vegatar og tåler ikke alt og vil gerne se varen inden jeg køber.

Jeg er fastligger dog ikke på en campingplads men i en lejlighed i et kompleks sammen med andre. Jeg oplever tit at høre danskere snakke om at få rabat i supermarkeder, fordi vi fastliggere har et kort der giver rabat. Ja ingen undtagelse, jeg lever at få bonus og rabat allevegne og gratis mad altid også. Det er den danske mentalitet, at prutte sig til at få varen billigere end alle andre. Jeg har også en bank der giver mig 4,5% i rente endda forudbetalt, når jeg binder for 6 måneder, det betaler faktisk en del af mit ophold og mine rejser også, men det taler danskere ikke om :-)

Skribentmail: