KULTUR, FRITID, FORENINGER, GOLF, UDSIGTSBOLIGER

Golfklub i Alanya, er nu en realitet

Flag 19-03-07 ~2 minutters læsning · 343 ord

Alanyas første golfklub er nu en realitet.

DK Alanya golf er nu startet, og klubbens medlemmer har mulighed for at tilmelde sig arrangerede golfture til Belek hver Torsdag og Søndag. DK Alanya Golf sørger for transport, bestilling af starttider i golfklubben, og matchledelse.

Vi vil satse på, at vores hjemmebane bliver Tat Golfklub, som er en dejlig bane med 27 huller i skøn natur, og med flot udsigt til middelhavet og Taurusbjergene.

Der er som regel frit valg, om man vil starte på 1, 10 eller 19 teested. Baner har en middel sværhedsgrad hvor der er udfordringer for alle, på godt og ondt.

En golftur med DK Alanya Golf byder på hygge og mulighed for at møde andre golfspillere. Du skal bare møde op, stige på bussen, få en hyggelig sludder medens vi kører til Belek, spille golf på en dejlig bane, og få en god snak om dagens spil på vejen hjem i bussen. Kolde drikke kan købes i bussen.

Der vil ligeledes blive arrangeret forskellige matcher, som indeholder transport, greenfee og evt. matchfee.

Vi lægger p.t. i forhandling med flere golfbaner i Belek, og vi kan først komme med en nøjagtig pris når disse er afsluttet.

Prisen vil afhænge af om det er høj- eller lavsæson, hvor mange der deltager, og hvilken greenfeerabat som vi kan opnå.

Priseksempel. på Tat golfbane, og i værste fald:

Hvis det er i højsæson, med kun 7 deltager og uden greenfeerabat, blive det 85 euro.

Vi ved allerede nu, at vi som golfklub kan få 10 % greenfeerabat, men vi forsøger via et rejsebureau, at få en større rabat.

Hvis du ønsker at deltage, skal du gå i på www.dkalanya.dk og åbne Eventkalenderen, klikke på den dato hvor du ønsker at deltage, og tilmelde dig her. Tilmelding er bindende, og skal ske senest 7 dage før spilledagen.

Der skal mindst være 7 deltagere ved fælles transport. Hvis der er tilmeldt under 7 deltagere vil DK Alanya Golf prøve at arrangere privat transport.

Kontaktperson:

Kurt S Jensen

Alanya - Tyrkiet

0090 536 836 98 71

kurt@homelet.com.tr

Skribentmail:

Mere info: http://www.dkalanya.dk