INVESTERING, GENERELT, EJENDOMME, SKØDER

Egne undersøgelser...

Flag 06-03-06 ~2 minutters læsning · 287 ord

I kraft af mine private forbindelser, vil jeg prøve at undersøge de tyrkiske skødelove til bunds (med kilde nævnelser m.m.. Det vil dog ikke undre mig, om de siger: «- nej, der kan ikke udstedes skøder til grækere, dansker og russer lige nu grundet politiske forhold!»….

Grækerene siger sig selv… de er jo ikke just perlevenner.

Men jeg tror virkelig på, at russer og dansker skal bare ligeee trækkes lidt mere på pine bænken. Hvor lang tid? Ja… ting tager sin tid dernede ( som Ole lige har skrevet).

Det negative?: Ingen skøde, ingen juridiske forhold, ingen sikkerhed, ligesom med et dansk skøde!(Det er så lige det jeg skal tjekke 100% op på)…

Det positive?: Tja… købe lysten vil stige gevaldigt den dag skøderne bliver frigivet… Specielt ser jer Russerne gå amok, og vil presse priserne yderlig op. Russerne er tosset med Tyrkiet, og har købt ejendomme i længere tid end danskerne. De har mange flere penge at gøre godt med, end hvad man lige regner med!

Vi har selv invisteret i dårlige tider (Bla under Golf-krigen), hvor priserne faldt gevaldigt… men vi troet på det bedste og det er også den instilling man skal have dernede. Jeg tror dog ikke at skøde situtionen munder ud i noget negativt… det har Tyrkiet ikke råd til! Jeg har sagt det til mange før… stol aldrig på en sælger 100%… for nogen gange kommer de til at sige noget mundligt som de ikke kan huske bagefter!!! Få alt ned på et stykke papir…altid!!

Jeg tager hatten af for de danskere som har købt boligere dernede uden skøde…. bevist eller ubevist.

I den sidste ende, dem som hænger på, vil gører sig en yderligere fortjeneste den dag skøderne bliver frigivet!

Skribentmail: