GENERELLE, FORHOLD, GENERELT

Vågn nu op naive danskere i Tyrkiet

Flag 28-04-15 ~2 minutters læsning · 327 ord

Det er med rædsel, vi ser hvordan man bliver snydt og bedraget overalt i området.

Det værste jeg har læst her på denne side er: TyrkietAgenten, der skal begynde sælge rund rejser til godtroende danskere. Jeg tror, at det var Jan Holst, der var klar til at beskytte læserne på denne her side med en kraftig advarsel til alle naive danskere. Han advarede klart om, hvor farligt det var at tage af sted så tæt på Syriens grænser. Hvor IS kunne have interesse i kidnapning af turister.

Har I Spurgt dette firma, om de er medlem af rejsegarantifonden???

SPIL IKK HASARD MED JERES LIV OG LAD DEM OM AT SÆLGE BOLIGER, SOM DE PLEJER MED STORE PROBLEMER FOR HÆDERLIGHEDEN!

Ferieområdet er fyldt med alverdens plattenslagere. Alt lige fra, at I lejer en lejlighed på helårsbasis hernede, som firmaet kan følge med i, hvornår i rejser hjem. Mange udlejningsfirmaer/hjemmeservice dobbeltudlejer når i er hjemme til alskens useriøse formål (bordel)virksomhed. Hvem betaler alt den strøm, der bliver brugt, når I sidder hjemme i DK? Det gør I ganske enkelt, hvis I ikke følger med hvor meget strøm, der bruges!

At det er hårde tider for hjemmeservicefirmaerne, fordi danskerne har talt sammen om alt den svindel og bedrag der foregår, er en kendt sag.

Før var det et tag selv bord, hvor man bare kom med falske fakturaer på alt mellem himmel og jord. Vi kunne jo ikke læse eller tale sproget. Derfor et kæmpe ædegilde på uvidende danskeres bankkonto.

Tankevækkende ikke? Lad være med at stole på disse useriøse firmaer, som er ved at gå nedenom og hjem. I behøver dem ikke længere, da I selv kan betale hjemmefra. De siger, at de ser efter jeres lejlighed og lufter ud for jer. De ser mere på hvor mange provisioner de kan tjene på jer med alverdens løgnehistorier.

Jeg vil på det kraftigste opfordre alle læsere om at komme med deres erfaringer og hjælpe os rettroende turister hernede i Tyrkerlandet.

Skribentmail: