BOLIG, GENERELT, ISENKRAM

Svar til opskrift på meze

Flag 08-05-12 ~Et minuts læsning · 108 ord

1 fed hvidløg

En håndfuld persille og dild

1 tsk frisk mynte

2 løg

2 tomater

2 grøn peber

1 spsk rød peber pasta (biber salcasi)

1 tsk timian

Salt, sort peber, grov rød peber (kirmizi biber), citronsaft, olivenolie

Tilberedning:

Dild, frisk mynte, persille og peber skylles grundigt, og drænes – gerne i en salatslynge. Ellers dup dem tørre. Hakkes fint. Løget skrælles og hakkes fint. Tomaterne flås (skær kryds i toppen, dyp dem i kogende vand ca. et minut, så skulle de være til at flå) og hakkes fint. Bland alle de hakkede ingredienser, tilsæt peber pastaen og krydderierne, citronsaft og olivenolie. Fordel i skåle til servering.

Skribentmail: