BOLIG, KVALITET

Svar til Morten

Flag 21-11-07 ~2 minutters læsning · 353 ord

Til Morten

Jeg ved godt at du ikke vil svare mig og det er også bare helt fint..

Men synes nu lige at jeg vil afslutte denne kedelige sag med en lille tilføjelse!!!!

Svar til dit svar nr. 1:

Jeg undre mig over hvor du har den oplysning fra(Du behøver ikke at svare). Der står ingen ting på DM-Service hjemmeside og ligeledes ingen ting på deres regninger eller i deres brochure om ejer forhold. Det eneste der står i deres brochure er at det er et Dansk ejet firma.. Hov Didem er jo Dansker!!!. Så jeg kunne da godt tænke mig hvis du giver familien Lundgren en undskyldning her på udvandrerne.dk. ( Men det behøver du ikke, men så kan man jo tænke sit).

Svar til dit svar 2:

Jeg har fuldforståelse for din frustation ang. dit komfur. og det er da også noget skidt hvis det er gået istykker. Men kan som Murat også skriver til dig, så kunne du jo bare havde lavet en lejekontrakt. ( Men det valgte du ikke). Men som jeg kan forstå er Didem også villig til at betale dig, men hun skal jo lige ha startede sit Firma op, man kan jo ikke plukke hår af en skalde:)

Svar til dit svar 3:

Det ang. lortefirma, ja det er mit undtryk og kun mit og ingen andres. Og det er rigtigt at det har du aldrig skrevet. Men det var bare min konklusion på den måde som du omtalte DM-Service ( Didem).

Og korrekt du og jeg vil aldrig blive venner!!!!

Jeg har endnu ikke set eller hørt fra nogen af dem som kender dig herinde på udvandrerne.dk som har bekræftede dig i det du har svaret mig på er sandt.

Jeg synes at det er godt at du har indblandet udvandrerne´s webmaster i denne sag, for jeg mener ikke på noget tidspunkt at have tilsvinet dig eller gået direkte til angreb på dig. Jeg har bare stillede dig nogen spørgsmål og dem har du jo valgt at svare på.

Korrekt jeg kender dig ikke.

Du behøver ikke at svare på denne kommentar

Mvh.

Kim Lautrop

Skribentmail: