BOLIG, KØB, SALG, BOLIGSALG, FERIEBOLIGER

Ny hjemmeside for Tyrkietagenten – www.tyrkietagenten.com

Billede Se flere billeder længere nede

Flag TEKSTANNONCE 17-06-19 ~2 minutters læsning · 282 ord

Jeg vil gerne præsentere min nye hjemmeside her. Jeg har stadigvæk de samme meget dygtige samarbejdspartnere i Side – nemlig Ingunn og Baran Can. Vores samarbejde har nu varet godt 15 år, og de to mennesker står inde for kvalitet og at salgsprocessen foregår, så alle bliver tilfredse – både køber og sælger. Min familie og jeg er stadigvæk helt vilde med vores lejlighed i Side – vi besøger den så ofte som muligt.

Hvis I tænker på at købe en lejlighed i et solsikkert område, som Tyrkiets Middelhavskyst er, så gå ind på min hjemmeside - www.tyrkietagenten.com - og undersøg mulighederne. Vi har masser af muligheder både i Side og Alanya. Ring eller skriv til mig, og jeg vil gøre, alt hvad jeg kan, for at et evt. køb bliver en god proces, og at I bliver glade for Jeres lejlighed i Tyrkiet.

Som sagt kan jeg kun anbefale et feriehjem i Tyrkiet – det er dejligt land med en utrolig venlig og serviceminded befolkning, et dejligt klima, meget billigt at bo i, skønne forretninger, en skøn madkultur( meget billigt at spise på restauranter) og ikke mindst en natur, der kan måle sig med de flotteste i verden.

Udflugtsmulighederne er mange, og Tyrkiet er rigtig mange ting – naturen og kulturen i de forskellige dele ad Tyrkiet er absolut et besøg værd. Og så er der 13 utroligt flotte golfbaner i Belek – der er ca. en god halv times kørsel fra Side. Rigtig mange danskere har opdaget de meget flotte golfbaner, og vi kan tilbyde rabatter på de fleste af banerne, hvis dette skulle være et ønske.

Skriv til info@tyrkietagenten.dk eller ring til 60691250.

Gunhild Berg Andersen

Tyrkietagenten

info@tyrkietagenten.dk

004560691250

Skribentmail:

Mere info: http://www.tyrkietagenten.com/

Billede Billede Billede Billede Billede Billede Billede