BOLIG, KVALITET, SERVICE, VILLAER

Erfaringer med UNIMEX i Alanya

Flag 20-06-07 ~2 minutters læsning · 250 ord

Til alle med bolig i Alanya og omegn.

Min søn har sidste år købt en villa i Alanya. Han undersøgte så hvilke muligheder der var for at få villaen gjort ren incl pasning af poolen, samt en service som udbydes af forskellige firmaer, hvor der også føres tilsyn og kontrol med den.

Han valgte UNIMEX til at løse opgaven og tegnede en serviceaftale, noget han bittert har fortrudt nu. De fortalte ellers hvor gode de var, og derfor var de også dyrere end de andre firmaer.

De passer simpelthen ikke deres arbejde. Hvis der overhovedet er noget der er i orden inden man kommer ned til sin bolig, ser man tydeligt det er meget overfladisk. Rengøringen er sjusket og kun halvfærdig, og poolen var møgbeskidt.

Sidst da jeg ankom sammen med min søn, flød det med tomme plastikflasker i poolen, og der var overhovedet ikke gjort rent i huset.

Chefen for firmaet, en dansker ved navn Peter Ostenborg Larsen, påstod det var fordi vi ikke havde betalt en regning. Vi havde slet ikke modtaget en regning!

Ved en tilfældighed kom vi til at snakke med nogle fastboende danskere i den danske forening DK ALANYA, som havde de samme erfaringer med UNIMEX. De kunne også fortælle at samme Peter Ostenborg Larsen havde stjålet 2.500 tyrkiske lire fra foreningens kasse, da han tidligere havde været kasserer i foreningen, men nu er blevet smidt ud.

Så et godt råd til andre er: LAD VÆRE MED AT BRUGE UNIMEX

Med venlig hilsen

Flemming Stensgaard

Skribentmail: