BOLIG, KØB, SALG

Advodan...

Flag 20-08-05 ~Et minuts læsning · 210 ord

Det store problem i Tyrkiet lige nu er at der er alt for mange useriøse mægler der ikke har forstand på at drive en professionel mægler forretning som man gør i danmark, selvom nogle af dem i Danmark er autoriserede mægler så glemmer de danske normer og regler og sidder kundernes penge på spil..da man ved de fleste mægler i Alanya skal betale alle pengene til byggeriet med det samme,hvilket er fuldstændig uacceptabelt! Der er jo ingen sikkerhed i det..!

Hos Advodan står pengene spærret på en konto, som man kender det i Danske hushandler, så der er ingen risiko i det…

Jeg forstår ikke Janes kritik da det vel er meget forståeligt at der i kontrakten skal være en masse information omkring den bolig man har købt i Tyrkiet, det er da bestemt ikke nok kun med en underskrift på et stykke papir, men det siger vel kun en del omkring hvordan man i hendes firma driver forretning, nemlig på tilliden….!

Den holder bare ikke…

Jeg har selv nogle venner der har købt igennem Advodan, og har læst deres lange kontrakt, hvor man ikke er i tivl omkring noget som helst, sådan skal det da være..Det kunne de andre mæglere i Alanya godt lære noget af…også det autoriserede mæglere..!