GENERELLE, FORHOLD, FINANSIERING

Sådan Flytter du Hurtigt og Smertefrit til Udlandet

Flag TEKSTANNONCE 21-05-20 ~3 minutters læsning · 527 ord

Der er rigtigt mange danskere der går rundt med en drøm om, at hive teltpælene op og flytte til et nyt og spændende land. For nogle handler det bare om at prøve noget nyt, mens det for andre handler om at opleve en ny kultur indefra. Det kan også være noget rent praktisk: måske har du fundet dit drømmejob, og det viser sig, at det kræver en flytning til et andet land. Uanset grunden, så er det både spændende og grænseoverskridende sådan at skulle flytte til et andet land.

Det betyder desværre ofte, at folk lader frygten holde dem tilbage, og at de derfor aldrig kommer afsted. Det er de færreste der direkte ser frygten i øjnene og lader den kontrollere dem. De mærker ikke frygten i maven, og tager en aktiv beslutning om ikke at komme afsted. I stedet er der tale om en konstant angst der gør, at man løbende udskyder sin plan om at tage til udlandet, og i sidste ende aldrig tager skridtet ud i verden. Det er synd: for selvom det kan virke skræmmende og stort, så er det slet ikke så farligt. Det handler bare om at komme afsted hurtigst muligt, og så vil du hurtigt se, at der slet ikke var noget at være bange for.

Denne artikel handler derfor om, hvordan du hurtigt og smertefrit flytter til udlandet. Det skal nemlig gå hurtigt: jo længere du venter, jo større er risikoen for, at angsten overtager og du aldrig kommer afsted. Prøv derfor at springe de tidskrævende ting over i første omgang. Det kan tage lang tid at sælge alle sine ting, og det kan være en hård oplevelse i sig selv. Lej derfor i stedet et opbevaringsrum et sted i Danmark, og opbevar de ting der, som du ikke nænner at smide ud eller give væk. Det er en langt hurtigere proces, og når først tingene står i et opbevaringsrum, så er du nærmest nødt til at komme afsted. Når du har boet i udlandet i et par måneder, og er blevet vant til det, så kan du altid tage en kort tur til Danmark og komme af med de ting, du har sat i opbevaring.

Noget andet der kan holde folk tilbage er penge. Hvis du ikke sælger alle dine ejendele, så kan det godt være svært at finde pengene til både rejse, depositum på en lejlighed og så videre. Men her skal du absolut ikke være bange for at kviklån til de her engangsudgifter. Danmark er et af de dyreste lande i verden at bo i, så næsten uanset hvor du flytter hen, så vil du spare penge i længden. Du kan derfor roligt tage et lån: de renter du skal betale er ingenting, i forhold til hvor meget dyrere det ville være for dig, fortsat at blive boende i Danmark mens du forsøgte at spare op. Så pak dine ting, tag dig et lån, og kom afsted til udlandet så hurtigt som muligt. Det er langt nemmere at kaste sig ud i det hurtigt og impulsivt, fordi frygten og angsten så ikke når at få fat, og kontrollere dit liv og dine beslutninger.

Kviklån - https://www.penge247.dk/kviklan/

Mere info: https://www.penge247.dk/kviklan/