BOLIG, KØB, SALG, FERIEBOLIGER, LEJLIGHEDER, UDSIGTSBOLIGER

Vi fandt en perle i syd ALBANIEN

Flag 24-05-08 ~Et minuts læsning · 194 ord

I 2007 tog vi til Albanien i håbet om at finde en feriebolig vi kan bruge året rundt. Vi fandt en dejlig lejlighed (140 m2, 1 parket med panoramaudsigt.) i den sydlige del af landet i byen Saranda.

Saranda ligger op af et bjerg så overalt er der en dejlig udsigt ud over havet, de albanske bjerge og den græske ferie ø Korfu. Byen har to små hyggelige fiskerihavne, som giver byen en særlig stemning med sine små fiskekuttere der sejler ud og ind.

Stranden der ligger midt i byen er omkranset af strandpromenaden med palmer og turkis blå badevand. Om dagen summer byen af dagligdag og om aften kommer folk ud på gaden og hygger sig på caféerne og restauranterne. Ofte høre man flokke af mænd der synger kanon på byens små caféer – ret sjovt.

Flere nordmænd har købt lejligheder dernede og det er hyggeligt at man engang imellem kan mødes dem.

Derudover er folkene i Albanien utrolige venlige, imødekommende og behjælpsomme. Rejser man rundt i regionen kan man opleve små idylliske byer, krystalklart kildevandvand, hvide sandstrande med turkis blåt vand, grønne bjerge, klostre, gamle borge og romerske ruiner.

Kilde:

Egne oplevelser

Skribentmail: