GENERELLE, FORHOLD, GENERELT

Programmering i Notes

Flag 09-07-07 ~2 minutters læsning · 255 ord

JLKM, som står for programmeringen, driften og redigeringen af webstedet Udvandrerne.dk, er også leveringsdygtig i andre ting. Udvandrerne.dk er programmeret på database-platformen Lotus Notes/Domino, og denne form for programmering står JLKM også parat til at levere «ud af huset».

JLKM kan hyres til at nyudvikle eller videreudvikle eksisterende Lotus Notes/Domino databaser og/eller database-systemer, og udviklingen kan både dreje sig om applikationer, som skal afvikles via Notes, web eller begge dele.

Arbejdet vil blive leveret af Jan Larsen, som er indehaver af JLKM. Jan Larsen har programmeret i Lotus Notes/Domino de seneste 16 år, og i den periode har han opbygget webstedet Udvandrerne.dk, lige som han har udviklet og videreudviklet Notes- og webapplikationer for «UPDATE - Center for journalistisk kompetenceudvikling» nu en del af Danmarks Journalisthøjskole (DMJX) i Århus.

Programmeringen foregår i Notes’ indbyggede formelsprog og LotusScript samt i den nye platform Xpages. På websiden af Notes anvendes der foruden HTML, CSS og javascript også responsivt web design (RWD), som gør websider mobilvenlige, uden at der skal bruges ekstra ressourcer på at programmere apps.

JLKM’s tilbud om Notes-udvikling vil måske især være interessant for mindre firmaer, som gerne vil have gennemført mindre eller mellemstore projekter, hvor de i hele forløbet har kontakt til én og samme udvikler, der samtidig er i stand til at levere resultatet i en fart. Andre typer af projekter er dog på ingen måde udelukket.

Tag kontakt via en af JLKM’s kontaktadresser , hvis du eller dit firma har brug for hurtig og effektiv hjælp til at komme videre med jeres Notes-installation.

Skribentmail: