BOLIG, KØB, SALG, BOLIGSALG, FERIEBOLIGER, LEJLIGHEDER

Flotte tilbud fra Side i Tyrkiet

Billede Se flere billeder længere nede

Flag TEKSTANNONCE 17-01-20 ~2 minutters læsning · 229 ord

Den tyrkiske riviera er stadigvæk et fantastisk sted at have en feriebolig. Her er en forrygende flot natur befolket af meget venlige generøse mennesker.

Prisniveauet er utroligt lavt både ved køb af bolig og leveomkostninger. En tyrkisk lira koster under 1,15 kr. så derfor kan man nemt spise to på en dejlig restaurant med forret og hovedret for under 150 kr.

Ligeledes betaler vi f.eks. ca. 250 kr. pr måned i vores kompleks for vagt døgnet rundt, en flot vedligeholdt have og swimmingpool, udvendig belysning og rengøring af opgange - det er billigt.

De to lejligheder, jeg viser her, er blot eksempler på de boliger, vi har til salg i Side.

De første to billede er af en stor penthouselejlighed i Side Hill 3 - det kompleks vi har lejlighed i - på 170 m2 med 4 soveværelser og 2 badeværelser. Denne lejlighed sælges fuld møbleret for 125000 €.

De næste 4 billeder er fra Babylon-komplekset - et luksuskompleks med alt (deriblandt elevator) hvad man kan ønske sig - det skal opleves. Lejligheden er på 80 m2, har 2 soveværelser og 2 badeværelser og udsigt til både Taurus Bjergene og Middelhavet.

Vi har mange flere tilbud både i Side, Alanya og Antalya og de findes på min hjemmeside www.tyrkietagenten.com.

I er også velkommen til at skrive til mig på info@tyrkietagenten.dk eller ringe 60691250.

Venlig hilsen

Gunhild Berg Andersen

Tyrkietagenten

Skribentmail:

Mere info: http://www.tyrkietagenten.com

Billede Billede Billede Billede Billede